Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner Nut og demontere et Strut

Fjerne strut mutter er en viktig komponent for å demontere staget for å erstatte de spankulere opp. Fjerne spankulere mutteren gir tilgang til alle komponenter inne i strut, som er den perfekte tid til å sjekke tilstanden til alle spankulere komponenter. Instruksjoner
en

Fjern strut fra kjøretøyet. Du må sikre bilen på bukker og ta av hjulet fra den siden hvor du prøver å få tilgang til strut. Spankulere vil sitte bak bremsesystem. Du må kanskje fjerne parkeringsbremsen kabel og svinge bremsekalippernes ut av veien først.
2

Spray øvre strut mount mutter med en gjennomtrengende olje, som WD-40 eller Liquid Wrench, til spise bort rust og korrosjon, slik at du kan bryte mutteren løs litt enklere. La penetrerende olje for å sitte i fem minutter, og hvis du har problemer i trinn 3, komme tilbake til trinn 2 og gjenta.
3

Fest spankulere i en skruestikke. Siden mutteren vil være vanskelig å bryte løs, bør du ha en kilde til innflytelse og vice gir dette. Bruk en skralle med riktig størrelse socket og løsne mutteren. Dette er en stor nøtt, det kan også være en låsemutter som kan være litt vanskeligere å ta ut
4

La nøtt å bo i stikkontakten eller sette på et trygt sted.. Denne mutteren ofte ikke kommer med de nye spankulere opp, så du vil trenge det for montering prosessen. Det kan være lurt å la den suge i penetrerende olje for å gå av overdreven korrosjon, slik at du kan sjekke det for sprekker eller andre skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69009.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair