Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

DIY: Serpentine Belt på en 1997 Mercedes C280

Noen automotive nisjene er definert av bilens formål: sportsbil, pickup lastebil og minivan blant dem. Noen, som crossovers og minivans, er definert av markedet. Men på Planet bil, kanskje den minste nisje av alt er liten nok til at det kan oppsummeres i et enkelt bil: BMW 3-serie. Faktisk sant 3-Series "konkurrenter" har historisk vært så sjeldent som å være nesten ikke-eksisterende. C-Klasse er en av de få som legger beslag som en ekte utfordrer. Med makt fleng, solid byggekvalitet, Mercedes innovasjon og selv anstendig verdi for pengene, fortsetter C-klasse for å holde BMW i kaldsvette, sliter med å holde seg à jour i nisje det en gang definert. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Drift pin eller tung ledning
Vis flere instruksjoner
en

Pop bilens panser og finn strammer skivene , den er meget nær ved i midten av motoren, like over og til høyre for veivakselen skivene, og under vann pumpen skivene. Hvis du ikke finner et belte routing diagram klistremerke under panseret, deretter bruke en penn og papir for å tegne en, og ta referansebilder med cameraphone din.
2

Lås en skralle og socket til bolten i midten av strammer skivene, og roter hjulet mot klokken for å løse opp spenninger på beltet. Sett inn en drift pin eller stykke tunge-gauge inn låsing hull i toppen av strammeren arm.
3

Fjern det gamle beltet, igjen tar til etterretning hvordan det vind gjennom trinser. Rute nytt belte på trinser. Hvis du ikke bruker en drift pin for å låse strammeren på plass, og deretter lagre den øverste venstre trinse for sist. På den måten vil det ikke forstyrre armen eller skralle mens du roterer strammer arm under installasjonen.
4

Monter remmen, og løse opp spenninger på strammeren for å fjerne drift pin. Vær helt sikker på at beltet er sentrert på alle trinser, og sitter i de aktuelle trinse grooves. Vri tenningsnøkkelen raskt til "bump" starteren et par ganger. Sjekk at beltet er fortsatt riktig plassert, og deretter starte bilen og sjekke det igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68872.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair