Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan å senke en bil med en Jack og fjerne Jack Stands

Når du er ferdig med arbeidet på bilen din, er det på tide å senke den trygt ned på bakken. Det er en ganske enkel prosess å senke en bil med en jekk og fjerne bukker, men det er viktig å følge de riktige trinnene i rekkefølge. Du trenger
blokker av tre eller murstein
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Når bilen er hevet opp i ryggen av to bukker, sted murstein eller små treklosser foran forhjulene. Dette vil hindre at bilen ruller fremover mens du arbeider, spesielt med manuell girkasse biler. Plasser klosser bak ryggen dekk hvis du arbeider på fronten av bilen.
2

For en bil holdt opp med to bukker, setter kontakten på den ene siden av bilens ramme først . Hev bilen med jekken til det er 1 til 2 inches plass mellom bilen og bukker.
3

For en bil hevet en fot fra bakken eller mindre, fjern støttefot. Hvis bilen er hevet høyere, senk deretter jekkfoten høyde noen hakk og la på plass.
4

Senk bilen med jekken før den berører bakken, eller den nylig senket støttefot .
5

Flytt jack til den andre siden. Gjenta trinn 2 til 4.
6 p Hvis bilen er hevet en fot fra bakken eller mindre, bør bilen nå være trygt på bakken. For biler hevet høyere, tilbake til motsatt side og gjenta trinn 2 til 5, senke pluggene til bilen er i en høyde hvor du trygt kan fjerne dem.
7

For biler reist på fire jack stender, følger trinnene 2 til 6, som arbeider for å senke fronten av bilen, og deretter baksiden av bilen. Du ønsker å senke bilen, i skritt, av * aksel *. Ikke ta ut begge pluggene på samme side av bilen på samme tid. Det er mye mer fare for at bilen velter hvis du gjør det på denne måten. Når du senke fronten av bilen, blokker hjulene slik at de ikke ruller fremover mens du senker bak på bilen.
8

Biler kan også bli jekket opp av suspensjon. I dette tilfellet, kan du heve bilen med jack sentrert mellom de to hjulene. Hev bilen før det er ett til to tommers gapet mellom jack stands og bilen. Fjern de to bukker. Igjen, hvis bilen er hevet høyere enn en fot, kan det være lurt å senke i trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69064.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair