Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Grease Truck kuleledd

Håndtere din egen lastebil vedlikehold er en fin måte å bli kjent med bilen din og spare tid og penger. Dette gjelder også for å erstatte din lastebil kuleledd. Ett av trinnene i prosessen er å smøre de nye lastebil kuleledd, som er viktig i funksjon av lastebilen kuleledd. Instruksjoner
en

Invester i en god ny ball joint system. Den nye, og litt dyrere, truck ball felles systemer har muligheten til å legge fett etter behov. Dette strekker seg i stor grad livet av kuleledd, som den vanligste årsaken til feilen er alt av fett som brukes og forårsaker en del å mislykkes.
2

Plasser smørenippelen inn i hullet på joint. Dette montering vil komme med den nye ballen felles system. Skru den på plass, og deretter bruke en kvart tomme skralle med en syv millimeter socket å stramme montering. Bare gå til tettsittende, det er ikke nødvendig å dreiemoment eller stram denne fitting, som det kunne bli skadet hvis du gjør
3

Sett lastebilen kuleledd.. Dette vil kreve å starte med det nedre leddet, og deretter det øvre leddet. Bruk en ball joint trykk for å få dem tilbake til der de er ment å være. Dette vil ta litt tid å sørge for at du gjør det riktig og trygt. Deretter setter de rykk beslag, sklie på støv støvler og installere knoke. Trekk til mutterne til de nødvendige spesifikasjoner i henhold til bilens manual.
4

Smør kuleledd. Plasser tuppen på fettpressens mot beslaget du plassert i kuleleddet tidligere. Dette fungerer likt når du fyller et dekk. Stammen er trykket inn for å forhindre at fettet fra å komme ut igjen som den skyves inn i fugen. Det er lettere å gjøre dette før du installerer akselen og navet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69036.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair