Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan man skal håndtere en oljelekkasje uten Fikse det

Det virker som bilene alltid trenger reparasjoner. Fra små ting som batterier og bremser og store ting som motorer og girkasser, alt til enhver tid kunne galt med bilen. En ting som kan bli et problem er en oljelekkasje. Enten du er lat, ikke har nok penger eller ikke bryr særlig oljeflekker på oppkjørselen din, er det mange ting du kan gjøre for å håndtere en oljelekkasje i stedet for bare å fikse det. Instruksjoner
en

Bestem hvor ille lekkasjen er. Hvis det er pytter av olje under bilen hver gang du går til den, så lekkasjen er et alvorlig problem som må fikses før motoren blir overopphetet.
2

Hold styr på hvor mange miles det tar før bilen er tom for olje.
3

Consult bilens brukermanual eller internett for å se hva slags olje bilen tar. Når du har funnet det ut, hodet til en lokal butikk som Wal-Mart og kjøpe nok liter for å fylle olje opp.
4

Kjøp et par ekstra liter og holde dem i bagasjerommet på din bil. Du vil ikke ønske å miste oversikten over kjørelengde en dag og tilfeldigvis være for lavt på olje.
5

Hold en masse servietter eller en gammel fille hendig i hanskerommet. Åpne panseret og sette olje i mange kunne forlate deg ganske skitne og du ville ikke ønsker at hvis du er i ferd med å gå ut. Det er også en god idé å ha litt rensemiddel eller våtservietter i bilen i tillegg til å få de tøffe flekker og smuss ut av hånden din.
6

Sett ned en mørk matte der du vanligvis park Hvis du er bekymret for å få oppkjørselen farget. Litt sand til toppen av matten og sanden vil bidra til å absorbere olje. Hvis det er mulig, å parkere på gaten hindre enhver mulighet for oljebeis i det hele tatt.
7

Vær oppmerksom på din oljelekkasje når du besøker venner eller slektninger, og prøver ikke å farge deres oppkjørselen også. Park på veien hvis du kan, og hvis ikke, sette et par tørkepapir under bilen for å forhindre en masse flekker.
8

Vit at olje buildup kan oppstå på bilen din ramme, så prøv til makten vaske bilen hver måned eller så. Dette vil stoppe buildup fra å komme til stor eller forårsaker flere problemer med bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69037.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair