Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor Er Starter Relay på en 96 Ford Ranger?

Starteren relé på 1996 Ford Ranger med V-6 og 4 sylindrede motorer er plassert i motorrommet, montert på venstre fender skjørt nærheten av batteriet. Formålet med startreleet er å sende høy strømstyrke fra kjøretøyets batteri direkte til startmotoren. Dette gjør at ledningene fra tenningslåsen til å være en mye mindre sporvidde. Spenningen fra tenningslåsen sender et signal til stafetten, aktivere en elektromagnet som trekker høy strømstyrke kontakter stengt inne i stafetten. Skifte relé er en relativt enkel oppgave. Du trenger
Metric kombinasjonsnøkkel satt
3/8-inch socket satt
3/8-inch skralle
3/8-inch, 3-tommers forlengelse
Momentnøkkel
Elektrisk tape
Starter relé
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen med en kombinasjon skiftenøkkel, og vikle enden av kabelen med elektrisk tape for å unngå kabelen fra å ta kontakt med batteriet mens du arbeider med stafetten. Dette vil hindre muligheten for shorting de positive ledninger til enhver bakken, noe som kan forårsake skade på solid-state elektronikk.
2

Ved hjelp av en kombinasjon fastnøkkel, fjern mutteren som fester positive batterikabelen til stafett. Det kan være flere kabler festet til denne tilkoblingen fôring andre elektriske kretser på kjøretøyet. For å holde orden på ledningene, ta en enkel vri slips å sikre alle kablene sammen. Med en kombinasjon fastnøkkel, fjern kabelen går til startmotoren på stafetten, og koble den lille dimensjon på ledningen. Denne ledningen kommer ut av tenningslåsen og bare trekker rett av.
3

Bruke skralle, forlengelse, og kontakten, fjern de to boltene som fester relé til fender skjørt, deretter fjerne starteren stafetten. Monteringsstedet er releet er jordingspunkt, så en ren og sikker montering området er avgjørende for forsvarlig drift. Du bør monteres til et rent metall overflate uten korrosjon og rusk. Sørg også for at monteringshullene er ikke overdimensjonert. Hvis hullene har blitt utvidet, har du to valg: å bore to nye hull og flytte stafetten like til høyre eller venstre for den gamle plasseringen, eller bruke større boltene for å feste relé
4

. Sikre den nye relé til fender skjørt, med skralle, forlengelse og socket, og trekk til boltene til mellom 45 og 85 tommers-pounds med momentnøkkel. Før du fester kabler og ledninger til releet, inspisere for eventuelle korrosjon eller ødelagte ledningskordelene. Rengjør tilkoblinger eller erstatte kabler eller ledninger som er nødvendig. Fest kabelen som går til startmotoren, da kablene til batteriet siden av releet og trekk til feste mutterne til mellom 70 og 130 tommers-pounds med momentnøkkel, socket sett og utvidelse. Fest signal ledningen fra tenningslåsen til den lille tilkoblingen på stafetten.
5

Fjern elektrisk tape fra den negative batterikabelen enden og inspisere den for tegn på korrosjon eller ødelagte ledningskordelene. Rengjør eller bytte ut kabelen etter behov. Fest kabelen til batteriet og stram klemmen med en kombinasjon skiftenøkkel. Starte bilen flere ganger for å sikre riktig starterdrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68881.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair