Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Hub Peiling på en 1999 F250 Ford Super Duty Truck

Det har blitt sagt at den sanne mål på en maskin storhet er ikke hvor lenge det varer, men hvor enkelt og billig det er å fikse. La oss se på to motpoler: Ford Super Duty og Chevrolet Aveo. Hjullagrene på en Aveo er presset inn i styringen hub, og de er umulig å erstatte uten et halvt dusin spesielle verktøy og fjerning av hele styringsgruppen knoke. Hvorfor? Fordi, i hemmelighet, GM - eller, mer presist, Daewoo - ingeniører ikke forvent deg å holde bilen lenge nok til å slite ut sine hjullager. På den andre enden lå F250: laget for å kjøre i flere tiår, og bygget med vanlig DIY service i tankene. All hail Ford, et selskap som fortsatt bygger dem liker det brukes til. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket satt
Tenger
Momentnøkkel
Grease
Deadblow klubbe
Slide hammer
Gummiklubbe

Vis flere instruksjoner
en

Bryt lastebilens hjulmuttere løs, og deretter heve fronten og sett den på bukker. Fjern bremseklosser bolter, og plassere bremse rotoren på chassis eller kontroll arm, slik at det ikke dingler fra bremsen linjen. Fjern midthuben fett cap. Det er trykket på navet, den enkle måten å fjerne det på er å klikke rundt det og frem med en klubbe, og deretter legge det av med en flat skrutrekker
2

Bøy splinten rett, og. trekk den ut med en tang. Fjern sentrum spindel mutteren, og trekk ut sikringsskiven bak det. Ved hjelp av en skrutrekker og en tang, trekk den koniske ytre hjullager ut av rotoren. Hvis du har problemer unseating lageret, trykker rotoren frem fra baksiden med klubbe din, og klikk på det sikkerhetskopiere den.
3

Trekk rotoren forover og ut av spindelen når du får den ytre hjullager ut. Vær veldig forsiktig her, Super Duty er rotoren er tung nok til å skade spindel tråder hvis du la det falle på dem. Når du har rotoren ut, bruke lysbilde hammer eller tilsvarende verktøy for å trekke den indre peiling, bærer cup og forsegle ut av rotoren.
4

Rengjør alt med brems-rengjøringsmiddel, og fjern alt spor av fett eller forurensning. Rotoren, nye lagrene, thrust skiver, mutter, spindel og peiling segl må være squeaky ren og fri for gammelt fett. Pakk nye lagrene med fett, være sikker på å rotere dem som du pakke dem for å sikre full og selv fett fordeling.
5 p Hvis du erstatter koppene, som du bør, drive de nye kopper inn i rotoren med en bærende driver - eller svært nøye rundt koppen omkretsen med en kald meisel og hammer. Når du får de bærende kopper, grundig fett innsiden av kopper, holde fett ut av forseglingen montering ansiktet. Forseglingen bør gå på "tørr" som de bærende kopper gjorde, som de bærende kopper, bruker den friksjonen til å stikke i rotoren
6

Skyv den indre hjullager inn i rotoren og trykker. bak fett tetningen på rotoren med gummihammer. Smør den indre kanten av pakningen med fett, og fett spindelen. Skyv rotoren på spindelen, igjen, å være på vakt mot spindel tråder.
7

Skyv fett-pakket ytre hjullager over spindelen og inn i rotoren. Grease sikringsskiven og plassere den over spindelen og ytre peiling. Monter mutteren, og stram den til 20 fot-pounds for å sete i lagrene. Deretter løsne mutteren en halv omdreining, og spinne rotoren. Stram til 20 fot-pounds, løsne en halv omdreining og gjenta
8

Stram mutteren til 20 tommers pounds -. Eller omtrent like stramt som du kan få mutteren med bare din fingrene. The F250 spindel mutteren går løs, eller aller helst på hva mekanikerne kaller "null snert." Det er, tett inntil lagrene for å holde dem på plass, men ikke nok til å presse lageret pack. Slik justerer slottet mutteren, får mutteren så stramt som du kan med fingrene - eller 20-tommers-pounds - og deretter løsne etter behov for å justere slottet mutteren med hullet i spindelen. Når lastebilen har en standard mutter i stedet for et slott mutter, dreiemoment til 20 tommers-pounds og installere splinten.
9

Sett litt mer fett i navet for godt mål, og deretter spinne rotoren noen ganger for å teste den. Slå lageret hetten tilbake på, og deretter setter målepunktet. Rengjør bremseklosser bolter, fett den glatte skaft på boltene, og trekk dem til 42 fot-pounds. Installere hjulet, slipp lastebil og trekke til mutrene til 100 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68838.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair