Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en '92 F150 førersiden Front Fender

Ford F-150 kom inn i verden som en work-klar dyret, en take-no-fanger redskap konstruert for å gjøre hva dens eier bedt om det. Disse dager, disse kravene ofte inkluderer bombing gjennom skogen og bashing natur ut av veien etter behov. Når lastebilen ble utsatt for et tre - eller et Carrie-Underwood-Esque ex-kjæresten til kjæresten - da vil du sannsynligvis finne deg selv å bruke den bedre delen av dagen jakte på skjulte fender panel festene. Med mindre, selvfølgelig, du vet hvor de er forut for sin tid. Du trenger
Penetrating olje
Socket og skralle sett
Momentnøkkel
Skrutrekkere
pakning skrape
Silikon fugemasse
Vis flere instruksjoner

1

lese gjennom hele denne artikkelen, og finn deretter alle festene på fender din. Liberalt spray dem med gjennomtrengende olje først, og deretter la lastebil til å sitte i 20 minutter mens det soaks i. Fjern de to øverste skruene og to nederste nøtter på din sjåfør-side frontlys forsamlingen, og trekk frontlys ut for å få tilgang til fender bolter skjult bak det.
2

Fjern skruene som fester fender til radiatoren, og deretter de to mutrene nær bunnen av radiatoren. Fjern skruene på hjørnet av førerhuset ved pipen, og den nederste hjørne av førerhuset (tilgjengelig fra under bilen). Fjern alle skruene i hjulet godt åpning over dekk, og boltene på toppen av hjulet-brønnen åpning under panseret.
3

Detatch ledningsnettet klipp fra fender , og skru fra hverandre panseret kabelen fra fender. På dette punktet, bør fender løsner og kommer av lastebilen. Hvis den ikke sparke, det et par ganger, så dobbeltsjekke at du ikke går glipp av noen av hjul-vel festene. Hold styr på noe mellomlegg eller avstandsstykker du finner, tidligere mekanikere kan ha installert dem til å kompensere for tidligere skade, og du vil være ulykkelig senere hvis ingenting linjer opp
4

Skrap eventuelle gjenværende fugemasse ut av. den sheetmetal forkle understøtte fender forkle, og bruke en ny perle av tetningsmasse på samme sted. Skyv den nye fendoer på å bruke alle de tidligere shims og avstandsstykker, og hånd-stramme alle festene. Ikke dreiemoment noe før du har alle festene i og fender justert. Når du gjør det, stram skruene til 8 fot-pounds og muttere og bolter til 10 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Sett kabelen og frontlys bruke de ovennevnte dreiemomentverdier. Du må kanskje justere frontlys etter fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68822.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair