Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte instrumentpanelet i en Ford Mustang (1994-2004)

Trekke ut instrumentpanelet er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Alt du trenger er de riktige verktøyene, om en halv time å arbeide og disse retninger for å erstatte instrumentpanelet i din Ford Mustang. Du kan også bruke disse retningslinjene når du trenger å fjerne din klynge for å erstatte pærer eller sette inn nye fargede målere og andre oppgraderinger. Les videre for å lære mer. Du trenger
T20 Torx driver
Flat skrutrekker eller panel popper
90 graders plukke
¼ tommers stasjon hånd skralle med 6 tommers forlengelse
7mm socket
liten beholder til å holde deler (valgfritt)
lommelykt eller mekaniker arbeid lys (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Samle de verktøyene du trenger for jobben.

2

Tilt rattet hele veien ned for å gi deg selv så mye plass som mulig å jobbe.
3

Pull frontlys knotten helt ut. Roter til du ser en smal spor langs siden.
4

Sett 90 graders plukke i sporet. Arbeid plukke bak metall holdeklipsen inne, trekke det forsiktig opp mens du samtidig trekke av frontlys knott. (Bare trekke knott off kan forårsake skade på holdeklipsen, noe som betyr at knotten i fremtiden vil falle av på gulvet hver gang du prøver å bruke det).
5

Bruke T20 Torx driver, fjerne de to øverste synlige skruer fra instrumentpanelet bezel.
6

Bruk en flat skrutrekker eller panel Popper, forsiktig lirke opp kantene av rammen til du kan jobbe det helt gratis. Start øverst der skruene var, som dette området bør være løs nok til å sette panelet Popper. Ta deg god tid! Det er fem klippene holder rammen på plass, så det er viktig å jobbe hele veien rundt for å løsne hvert klipp. Du ønsker ikke å trekke opp for raskt slik at rammen til å sprekke.
7

Nå har du tilgang til instrumentpanelet. Bruke 7mm socket, fjerne fire sekskantskruer som er plassert i hvert hjørne.
8

Grab kantene av klyngen og trekke litt ut. Ikke dra helt ut. Roter klyngen slik at målerne er oppreist. Dette vil hjelpe deg manøvrere klyngen lenger ut og gi deg den enkleste tilgangen til kontaktene på baksiden.
9 p Det er to elektriske kontaktene på baksiden, og du vil se mange ledninger som strekker fra disse konnektorene til bilen. Koble dem ved å trykke på fanen knappen på toppen av hver plugg og dra rett ut. (Kontaktene er forskjellige farger og former, slik at du kan ikke sette dem tilbake på feil sted).
10

Du kan nå forsiktig fjerne hele klyngen fra bilen. For å sette inn en ny klynge, bare følg trinn 4 til 8 i revers. Se Tips og advarsler seksjoner.
11

Kontroller at frontlys bryteren stammen er utvidet når du feste rammen. Det gjør det lettere å justere rattet over stammen og klipp, og klikk tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68937.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair