Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner bilens dynamo Bolt

For å fjerne en bilens dynamo, må du først fjerne boltene som holder den til motoren festebraketten. Vanligvis er enten 2 eller 3 boltene som holder dynamoen på plass. Her er hvordan du kan finne og fjerne dem. Du trenger
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Få dynamoen klare til å arbeide på ved å fjerne viftereim, eller serpentin belte, fra skivene festet til fronten av dynamoen. Koble fra ledningene som går fra dynamo til batteri.
2

Finn boltene som holder dynamoen til motoren braketten. Disse bolter har sekskantede hoder og løpe gjennom lengden av dynamoen kropp inn i trådene i monteringsbraketten. Du må kanskje føler rundt med fingrene for å finne dem fordi noen ganger de er montert inn i sporene på forsiden av dynamoen bolig og ikke lett synlig.
3

Velg riktig socket å passe bolten hex hoder og fest den til pipenøkkel. Løsne og fjerne boltene en om gangen ved å slå skiftenøkkel til venstre før bolten er løs nok til å slå med fingrene og trekk ut.
4

Sett hver bolt på et sikkert sted som du fjerne den, for eksempel lommen eller en magnetisert smådeler. Du trenger dem for å installere, eller erstatte dynamoen.
5

Prøv å vibrere dynamoen etter at du har fjernet den første bolten og løsnet den andre. Hvis det beveger seg litt når du prøver å vrikke det, er det bare to boltene som holder den på plass. Hvis det fortsatt føles solid og ikke jiggle, så er det en tredje bolt som holder den på plass, og du må finne og fjerne at en også.
6

Hold på dynamoen når du tar den siste bolten og løfte den vekk fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68941.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair