Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Bil hovedlys og baklys

Skifte en utbrent pære i bilen frontlykter eller baklykter er ikke mye vanskeligere enn å endre en pære i en lysarmatur i ditt hjem. Hvis du har et vedlikeholds manual for bilen din, se på det for instruksjoner vedrørende det aktuelle kjøretøyet. Følg disse generelle trinnene for å spare penger ved å endre dine egne pærer. Du trenger
Skrutrekkere
Ren klut eller hansker
Nye lyspærer av riktig type
Goggles
Vis flere instruksjoner
en

Samle et par grunnleggende verktøy. Vanligvis alt du trenger er en Phillips skrutrekker, men noen tar de star-formet drivere. Noen har tabbed låsene som kan dreies for hånd. Grab en myk bomullsklut eller rene hansker for håndtering av pærene.
2

Løft panseret for å få tilgang til bilens frontlykter etter å sikre motoren og lysbryter er slått av. Støtte panseret riktig for å unngå skader.
3

Finn hvor ledningsnettet går inn i frontlys som er brent ut. Vanligvis trenger du bare å ta tak i kontakten på baksiden av forsamlingen og slå den om en kvart omdreining mot klokken, dra rett tilbake, så vil det komme fram. Slipp klipp som beholder pære i holderen og vrikke pæren løs.
4

Tørk støv og smuss borte fra kontakten og hodelykten montering, eller bruke trykkluft for å blåse det ut.

5

Skift ut med en ny pære og installere ved å reversere prosedyren.
6

Se på halen lett montering for skruene som holder den til karosseriet. Hvis det er ingen synlige fra utsiden, åpner bagasjerommet og se etter en beskyttende dekke i området der baklyktene stikker inn i bagasjerommet hulrom på bilen. Noen ganger er det bare et stykke teppe, andre ganger trenger du en skrutrekker for å fjerne en liten bit
7

Fjern utbrent pære på samme måte som hodelykt.. Normalt har de en holder som har en tab-lås som roterer. Følg samme fjerning og installasjon prosedyrer som i trinn 3 til 5.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68975.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair