Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Lube Øvre Bolt for Strut Mount Replacement

Demontering av spankulere er riktig ekstremt viktig i riktig funksjon av bilens fjæring på montering. En del av dette vil kreve demontering staget monterer å bli erstattet og den øvre bolten til staget montere å bli smurt. Dette gjøres ikke bare å rydde opp i strut, men også for å berge et par deler som ikke kommer med de nye spankulere opp. Instruksjoner
en

kjøpe den nye spankulere opp og merke forskjellen mellom de nye og gamle spankulere opp. Du vil sannsynligvis finne den gamle strut mount å være svært korrodert og flassing hverandre. Festemutteren er viktig å rydde opp og redde, fordi en ny en ikke vil komme med de nye spankulere opp. Du kan kjøpe en separat.
2

Fjern strut mount fra bilen, men la den være montert. Still et sted som er ren for rusk og støv, men kan fange smøremiddel eller andre væsker for riktig avhending, som en bunnpanne eller annen beholder.
3

Fyll hele spankulere bysse med en gjennomtrengende olje eller annet smøremiddel gjennomtrengende. Dette kan inkludere WD-40, PD Blaster eller Liquid Wrench. Dette vil bryte bort korrosjon og la den falle bort fra den øvre bolten og andre komponenter av strut.
4

La oljen sitte en stund i spankulere byssa for å tillate det på tide å arbeide og fjerne korrosjon. Dumpe ut væske inn i en olje mottaket for riktig avhending og skyll spankulere å fjerne de løse korrosjon og rusk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68983.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair