Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Soltak Seal

Du elsker soltaket, men du ville nyte det mer hvis det ville forsegle ordentlig når det stengt. Du har sjekket pakningen for å se om den faller fra hverandre, og gummipakning er enten shredding eller trekke unna soltak omkretsen, eller det er tørr og sprukken. Uansett er det på tide å bytte den ut. Soltak sel er lett tilgjengelig på bilen deler butikker, og de kommer med en selvklebende bakside forhåndsbestilt. Når du kjøper forseglingen, følg disse instruksjonene for en relativt enkel løsning. Du vil ha soltaket ser nye (og vanntett) på kort tid. Du trenger
Soltak segl
Permanent markør
Box cutter eller skarp kniv
Vis flere instruksjoner
en

Skrell bort den gamle segl fra der 2 endene til å møtes på baksiden av soltak cutout. Rengjøre av gamle segl limrester med en mild rensemelk for ikke å strippe maling.
2

Lag et merke på halvveis i baksiden av soltak cutout med en permanent markør.


3

Start søker nye soltak segl på dette merket. Skrell en bit av backing tape av, trykk den halvveis mark, og begynne å trykke den nye forseglingen på, peeling bort båndet som du går. Pass på at den brede delen av pakningen står overfor OPP for å sikre en vanntett forsegling.
4

Fest forseglingen rundt kanten av utskjæringen. Forseglingen bør være på nivå med taket. Bo rett og ikke strekke som du går, vil det være nok av segl å gå hele veien rundt.
5

Når du kommer tilbake til start, vil det være noe overlapping. Rett kantene og kuttet med boksen cutter kniv. Forseglingen skal passe sammen godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68925.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair