Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Turn Indicator pære på en 2005 Cadillac SRX

The 2005 Cadillac SRX har mer problemer med de fremre blinklys pærer enn de bakre. Og selv om erstatning på fronten er mer tidkrevende, er det en enkel oppgave å fullføre. Den bakre blinklys pære tar bare noen få minutter på å erstatte. Foran pære krever fjerne forhjulet og den indre splash skjold for å få til det bakre dekselet som skjuler blinklys og tåke lys pære. Blinklyset pære er samme type for foran og bak. Du trenger:
Type 3157 pære (r)
Floor jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Ratchet
Torx bit støpsel
Tenger
Wire cutters

Vis flere instruksjoner
Blinklys foran pæreskift
en

Løsne mutrene en tur med hjulmutternøkkel på siden som må pæren skiftes. Hev side av bilen ved å plassere gulvet jack under sub-frame og plassere en jack stå under rammen. Senk bilen slik at den hviler på standen. Fullfør fjerne slepe nøtter og dekk
2

Fjern bare foran -. Bak frontlys - delen av splash skjold, ved hjelp av wire cutters å fjerne trim festene. De er på knappen type, med et senter pin som sprer dem fra hverandre for å gjøre dem stramt. Løft senterbolten med wire cutters, og de vil trekke rett ut.
3

Søk i åpningen foretatt av fjerning av splash skjold og du vil se et dekke over ryggen av tåke og blinklys. Fjern de to torx-skruer. Koble det elektriske ledningsnettet kontakten til disse lysene og trekk dekselet av - dette utsetter baksiden av lysene. Vri på baksiden av pæren mot klokken for å fjerne pære. Skift ut lyspæren med en 3157 pære.
4

Sett på bakdekselet med de to torx-skruer. Erstatte den indre splash skjold og presse i trim festene. Monter hjul og dekk. Trekk til hjulmutrene ned så mye som mulig. Senk bilen og trekke til mutrene til 120 fot-pounds av dreiemoment.
Rear svingesignal pæreskift
5

Åpne bagasjerommet og trekke teppet bort fra baksiden av baklys, utsette de to mutrene som fester halen lys.
6

Fjern de to mutrene som fester halen lys, som bruker en stikkontakt. Trekk baklys linse rett ut av sin lomme i kroppen, fra utsiden. Trekk kontakten ut av linsen og erstatte pære.
7

Sett objektivet ved å plassere de to stendere med skruehullene og stram de to nøtter. Skyv teppet tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68926.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair