Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan løser jeg startet på 1997 GMC Sierra 5.7?

GM har en rik historie med å produsere to store lastebiler. Chevrolet Silverado og det er tett søsken, GMC Sierra. I 1997 kom den GMC Sierra med mange alternativer og motor størrelser: den 4,3 liters V-6, 5,0 og 5,7 liters V-8 og 6,5 liters V-8 diesel. Den 5,7 liters V-8 er den vanligste motoren som finnes i denne lastebilen, og gir mye kraft og pålitelighet. Forholdet som du danner med Sierra, fra å vite det er forskjellige lyder å endre starteren selv, er hva som vil holde denne lastebilen på veien i mange år framover. Du trenger:
Memory saver
Vernebriller
Vernehansker
Ratchet w /extensions
metriske stikkontakter
Open-end metriske skiftenøkler
Vehicle jack
Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant, hardt underlag og sette på parkeringsbremsen. Installer minne saver i henhold til produsentens instruksjoner. Dette vil beholde minnet i radioen og moduler for å hindre midlertidige drivability forhold. Ta på deg vernebriller og vernehansker. Åpne panseret. Fjern den negative batterikabelen ved å løsne kabelen end bolt. Plasser kabelen vekk fra batteriet.
2

Jekk opp fronten på bilen. Plasser bukker under rammen, og senke bilen på bukker. Lå under bilen og finne starteren. Det er på passasjersetet side av motoren mot bunnen. Den er formet som en liten kaffe kan. Fjern de to ledninger på toppen av startmotoren ved å fjerne låsemutrene. Det er en stor svart ledning og en lilla ledning. Ledningene kan være vanskelig å fjerne fordi det er ikke mye plass. Hvis du ikke får tilgang til nøtter fra under bilen, prøv å gå gjennom rattet også. Hvis du ser ovenfor passasjersiden dekk er det et gap mellom rammen og hjulet godt at du kan få tilgang til starteren tråd låsemuttere gjennom. Hvis du fortsatt ikke kan fjerne dem, går du videre til neste trinn.
3

Fjern de to starter festeboltene. Trekk i mot fronten av kjøretøyet inntil den er fri for overføringen. Senk starteren og fjerne det. Hvis ledningene er fortsatt koblet fjerne det på dette tidspunktet. Ikke la starteren å henge fra ledningene. Overfør varmeskjoldet fra den gamle starteren til den nye, hvis det er aktuelt, og trekk til boltene til 9 fot pounds.
4

Installer den nye starteren og trekk til festeboltene til 33 fot pounds. Installer starteren ledninger og trekk til låsemutrene før de er tettsittende. Senk bilen til bakken. Installer den negative batterikabelen og hånd trekk kabel-bolten for hånd. Trekk kabelen bolt til 14 fot pounds. Ta minnet saver. Starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68868.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair