Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan løfte en Jeep Suspensjon

Legge til en lift kit til din Jeep suspensjon ikke bare legger til holdbarhet på bilen, særlig hvis du har tenkt å fire hjul, eller off-road det, men også legger til stil og " wow "faktor på Jeep din. Instruksjoner
en

Samle Jeep informasjon. Dette bør omfatte merke, modell, år, og suspensjon stil av Jeep din. Du kan også være lurt å lage et notat av motorstørrelse og type, samt alle andre under chassis modifikasjoner som er gjort.
2

Finn riktig lift kit for din Jeep og stil. Handle på nettet eller besøke en lokal tilpassing eller 4X4 butikken for å finne den rette lift kit for din Jeep og høyden du leter etter. Rubicon Express er en av bransjens mest kjente produsenter av Jeep suspensjoner og lift kits. Deres omfattende online butikken vil hjelpe deg å se nøyaktig hva som er i pakken og kontroller at du får riktig kit for Jeep din.
3

Installer i henhold til kit retninger, med hjelp fra din jeep repair manual. Heisen kit vil ha omfattende instruksjoner å følge som vil også liste opp alle de nødvendige verktøyene. Ha Jeep reparere manuell hendig i tilfelle du har noen problemer med demontering og inspeksjon aksjen, eller strøm, suspensjon system.
4

Vurdere en profesjonell installasjon. Hvis du finner du har problemer med installasjonen, bør du vurdere en profesjonell suspensjon eller tilpasning person til å hjelpe med heisen. Du ønsker å sikre at det kommer sammen riktig og trygt. Det kan være verdt pengene for assistanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69023.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair