Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan å male over en ripe på en bil

Har bilen din en ripe og kostnadene for reparasjon rett under egenandelen? Ikke betal body shop! Du kan gjøre det selv. Du trenger:
Mild bil-vask såpe
Primer
Body sammensatte
Sparkel
Utbedre
Sandpapir
Brush
maskeringstape
Avisen
Vis flere instruksjoner
en

Head til auto deler butikken. Plukk opp de materialene du trenger, og sørg for at du velger en mildere formulering av såpe. Sjekk med kontorist å sørge for at børsten ikke vil legge til skaden.
2

Vask rundt og over området av sprekken med mild vask såpe. Hensikten med dette er å kvitte seg med ekstra skitt eller voks som har bygget opp over tid. Når du har området rent, sand kantene ned med sandpapir. Hvis rust er til stede, sørg for å bli kvitt alt sammen.
3

Isoler bunnen av, slik at du ikke vil gjøre noen skade på metallet rundt scratch. Bruk maskeringstape for å sikre avisen strips rundt området på scratch. Når du er ferdig, bør du bare være i stand til å se bunnen av og en minimal området rundt den. Ta deg sparkel (fortrinnsvis en plast ett) og sette på kroppen sammensatte. Sørg for at massen har tørket før du går videre til neste trinn.
4

nå, sand igjen etter at kroppen massen har tørket. Sørg for at området er flat og har ingen rusk. Spray primer over bunnen av - ikke for mye. La primeren tørke helt. Når området er ferdig, bruke touch-up maling. Du kan kjøpe dette på forhandleren så gi dem din VIN (Vehicle Identification Number), og de kan gi deg male i nøyaktig skyggen. La området tørt, og du er klar til å rulle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69070.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair