Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en frontlys Switch

Hvis nærlys ikke vil aktivere eller lysene bare ikke vil komme på i det hele tatt, er det sannsynlig tide å bytte ut bilen frontlys bryteren. Dette er et vanlig problem på biler av alle merker og modeller, og reparasjonen kan gjøres i garasjen i stedet for å levere over penger til en mekaniker. Du trenger
Wrench
skrutrekker
unbrakonøkkel
Replacement bryter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative kabelen fra batteriet og vente 5 til 10 minutter slik at kondensatorene for kollisjonsputene til utslipp.
2

Fjern eventuelle skruer rundt bryteren, eller lirke låseringen som holder bryteren på plass vekk fra dashbordet.

3

Skyv bryteren ut av dashbordet nøye, og ta ledningen plugger. Fest en fjær klemme på pluggene for å holde dem fra å falle inn i dashbordet der de er vanskelige å fiske ut igjen.
4

Trekk lysbryteren i på-posisjon, trykker du på frontlys saken knappen og fjern bryteren. Ved hjelp av en skrutrekker hjelper hvis saken har mer enn én utløserknappen. Du må kanskje fjerne en mutter i bunnen av bryteren skaftet for å fjerne den dekorative rammen.
5

Sett den nye bilen frontlys bryter inn i huset og sett rammen og aksel mutter om nødvendig.

6

Fest ledningen plugger, tar seg ikke å bøye noen kontakter. Skyv bolig og slå tilbake i dashbordet uten å binde ledningene.
7

Sett tilbake eventuelle trim og montering skruer før du kobler den negative batteriet kabelen. Teste bryteren og de lave og høye bjelker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69053.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair