Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan gjøre en Strut Inspection når du bytter ut de spankulere opp på en bil

Inspeksjon din strut mounts når fullføre en reparasjon eller erstatning på strut mount system er ekstremt viktig. Dette vil vise deg noen overdreven korrosjon, sprekker eller andre potensielle problemer og gir deg mulighet til å bytte ut disse delene. Tar bare noen få minutter nå kan spare deg for tid og penger nedover veien. Instruksjoner
en

Fjern strut fra kjøretøyet og sikre spiralfjær med en universell stil spankulere kompressor. Når du har gjort dette, kan du gå videre til resten av demontering og inspeksjon av strut. Husk å håndtere våren med forsiktighet, da den har potensial energi lagret i det som ville være farlig for deg.
2

Løft spiralfjær med kompressor av spankulere etter fjerning av øvre strut mutter. Sette den ut av veien. Fjern været støvelen på toppen av sylinderen. Inspisere den for sprekker, overdreven korrosjon eller andre skjemmende.
3

merke til tilstanden til bump stop. Ta den av toppen av strut og inspisere den nøye. Dette er din siste vakt fra bunnen din suspensjon ut. Det er svært viktig for denne delen til å være i god stand. Hvis det er noen overdreven korrosjon eller sprekker, må den skiftes.
4

Inspiser og fjerne den nedre våren gummi. Gummi er generelt skjøre, da den sprekker lett med varme og trykk. Inspisere tilstanden til gummi og vurdere å erstatte den. Du sitter igjen med strut flens selv. Inspisere innsiden, utsiden, topp og bunn for overdreven korrosjon eller sprukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68980.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair