Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre Høyre frontlys i en 2012 Chevy Silverado

I 1999 lanserte Chevrolet sin erstatning for den aldrende C-og K-serie pickup lastebiler, som hadde vært i produksjon siden 1962. Den nye og mer aerodynamisk effektiv Silverado satte sammen med C-og K-serie pickups i Chevy utstillingslokaler til Chevy endelig eliminert den gamle stil pickups for godt etter 2000 årsmodell. I 2007 debuterte den andre generasjon Silverado med et helt nytt utseende som inkluderte nye frontlykter. Bytte av passasjer-side frontlys pærer på denne nye kroppen krever mer arbeid enn sjåføren side pære, men det er fortsatt en ganske enkel oppgave for de fleste 2012 Silverado eiere. Du trenger
Torx-bits skrutrekker
New nr 9005 frontlys pære (fjernlys)
New No H11 frontlys pære (nærlys)
Vis mer Instruksjoner

en

Åpne panseret. Finn luften renere boliger - store, plastboks på forsiden, passasjersiden i motorrommet - og fjern de fire skruene som fester dekselet til bolig, med en Torx-bits skrutrekker. Trekk ut masse luftstrømmen sensor ledningsnett - ledningsnettet koblet til plastrør som fører inn i luftfilter dekslet - ved å trykke på låseknappen og trekke den vekk fra sensoren. Løft dekselet på luftfilterhuset oppover og trekk luften renere fra huset.
2

Dra oppover på luftfilteret fast å frigjøre sine lokalisere pluggene fra gummituter i motorrommet. Ta av luftfilter boliger fra motorrommet for å få tilgang til baksiden av frontlys forsamlingen.
3

Vri frontlys pære mot klokken for å låse den opp og trekk frontlys pære rett ut fra baksiden av frontlys sammenstillingen. Trekk utover låsefestet på frontlys pære ledningsnettet og trekk ut selen fra pære
4

Hold den nye frontlys pære - Nr. 9005 for fjernlys eller Nei H11 for den lave beam - ved sin plast base, kan like berøre glasset del av pære med bare hendene forårsake tidlig pærekon. Plugg frontlys ledningsnettet inn i det nye frontlys pære. Veilede den nye frontlys pære i frontlys montering og vri den med klokken for å låse den på plass.
5

Juster lokalisere tappene på bunnen av luftfilteret bolig med maljer i motorrommet. Trykk på boliger nedover til sine seter i maljene. Sett tilbake luftfilter i luften renere boliger med skum pakning vendt oppover. Senk luftfilter dekslet på luften renere boliger og stramme alle skruene før de er tettsittende. Plugg MAF sensor ledningsnettet tilbake i MAF sensor. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68904.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair