Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en 2002 Mustang Starter

Hver sti, og hver sti slynger, men selv det beste er forutbestemt til slutt. Slik var det Fords 1979 Fox-body restyling av den klassiske Mustang form. Gjennom sin produksjon kjøre, Fox og dens SN95 derivat gikk gjennom en rekke design videreutviklinger, noen bedre utført enn andre. Ved det 21. århundre, skjønt, hadde Ford ganske mye oppbrukt hver brukbare permutasjon av kvadrat-off Fox-body design banen. Men før du går tilbake til brønnen med 2005, klarte Ford å gjenerobre en bit av den opprinnelige Fox kvadrat-off kule med sine fortsatt-relevante, 1999 til 2004 "New Edge" ponnier. Du trenger
Memory saver
Hjulkile
Floor jack
Jack står
Ratchet
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Sett på parkeringsbremsen og sparke et par bremseklosser bak bilens bakhjul. Løft fronten med et gulv jack og sett den på bukker. Plugg et minne saver enhet inn i bilen, i henhold til produsentens instruksjoner, og koble den negative batterikabelen.
2

Slide under bilen og finne starteren. Den er boltet til baksiden av motorblokken, og dets festemidler drives horisontalt i stedet for den vanlige vertikale orientering. Bruk skralle og socket å koble jordkabelen mutteren, den store terminalen mutteren og den lille S-terminal - side terminal - mutter. Trekk ledningene ut, og sørg for å holde oversikt over alle skivene som kommer ut med dem.
3

Fjern starteren bolter, og lavere starteren fra motoren. Løft det nye starter opp, og hånd-tråden sine bolter inn og stram dem til 17 fot-pounds med en momentnøkkel. Installer ledningene og nøtter. Stram jordkabel mutteren til 17 fot-pounds, terminalen mutter til 106 tommers-pounds og S-terminal mutter til 53 tommers-pounds.
4

Senk bilen og koble til batteriet kabelen. Test-start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68874.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair