Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan installere Hovedbeltet på en 1997 Buick LeSabre V6 3,8 L

"Rik historie" er kanskje ikke den første setningen som kommer til tankene når man ser på en syvende generasjon Buick LeSabre, men det er nok av arv der hvis du peer litt dypere. Den LeSabre navneskilt kan dateres tilbake til en av de mest berømte og radikale konsepter av dagen sin: Harley Earl-laget 1951 LeSabre konseptbil. Mens følgende gjentakelser av LeSabre kanskje ikke har vært så banebrytende som den opprinnelige LeSabre konsept, "Fireball" V-6 introdusert i 1962 var absolutt. Basert på en Buick-laget helt i aluminium V-8 - senere solgt til britiske Rover, som brukte det for de neste 50 årene - 3,8-liters Buick V-6 til slutt gikk på å drive kjempeflott Grand National, og å påvirke utformingen av praktisk talt alle spesialbygde, amerikansk V-6 produsert siden da. Du trenger
Ratchet
Socket
Vis flere instruksjoner
en

Finn et belte-routing diagram klistremerke under panseret. Hvis du ikke finner en, deretter tegne en routing diagram med penn og papir, og ta noen referanse bilder med telefonen.
2

Slip en stikkontakt eller box-enden av en skiftenøkkel over bolten i midten av strammer skivene.
3

Trekk skralle eller fastnøkkel mot klokken for å løse opp spenninger på beltet, deretter settes beltet av motoren. Hvis du har problemer med ruting beltet under bunnen trinser og holde den sentrert, kan du finne det lettere å ta av hjulet og styrehuset liner, og har en assistent holde bunnen av beltet mens du legger på toppen.

4

Hold beltestrammeren med skiftenøkkelen mens du skyver beltet over skivene og sikre at det er sentrert og sitter i trinse grooves. Vri tenningsnøkkelen til "bump" starteren et par ganger. Inspiser beltet for å sikre at det fortsatt er rett og sittende, start motoren og inspisere den igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68875.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair