Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan lage en bil reparasjon og vedlikehold Kit

Det er en god plan å ha et vedlikeholds-og reparasjonssett i bilen. Hvis noen små problemer forlate deg fast på veien eller i garasjen, kan du raskt reparere noe selv eller i det minste kjøpe tid å få det til mekaniker. Instruksjoner
en

start med en container som vil holde alle elementene sikker. Et verktøy kit fungerer ofte best, men en koffert eller boks som kan lukkes kan også fungere.
2

Stock håndverktøy som en Phillips og flat skrutrekker og justerbare kanal-lock tang. De skrutrekkere vil stramme karosserideler, motorkomponenter eller noe annet med skruer. Tangen vil stramme skruer og muttere og justere eller installere klemmer på slangene.
3

Hold et sett med papirhåndklær. På denne måten kan rydde opp i rotet igjen fra noen akutt vedlikehold.
4

Legg heavy-duty arbeidshansker. De vil beskytte hendene hvis du flytter noen varme komponenter eller arbeid med væsker som vil flekken.
5

Carry minst en liter vann og en liter motorolje. Vannet vil fylle kjølemiddeltanken dersom bilen blir for varm, og oljen er i tilfelle motoren olje er lav. Hold en trakt samt å gjøre strømme lettere.
6

Hold startkabler i pakken din i tilfelle du trenger å hoppe-start batteriet. Du må likevel et annet kjøretøy assistanse, men du vil ha verktøy i tilfelle den andre fyren ikke.
7

Stock kit med beredskap fakler. Hvis bilen din er strandet på natten, vil fakler signalisere et rop om hjelp eller i det minste omdirigere andre biler vekk fra faren for ditt strandet kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68944.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair