Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Strut Mounts

Når du skifter dine spankulere opp , er det viktig å riktig trekk til strut mount mutter og linje opp studs til de tilsvarende hullene . Dette gjør det mulig for riktig installasjon og unngår skade og eventuell kraftig korrosjon i løpet av kortere tid enn hva som normalt oppstår. Instruksjoner
en

Monter den nye strut mount på den gamle mount forsamlingen og trekk ned for å gjøre våren immobile. Dette vil muliggjøre riktig installasjon av den nye strut mount uten våren være i veien eller forårsake skader .
2

titt på hvordan hullene er stilt opp før momenttrekking mutteren . Det er viktig å sørge for at alt er stilt opp riktig , slik at når den øvre strut mutteren strammes på plass , oppstår ingen skade og montering er alle flush.
3

Bruk en skrustikke å holde spankulere montere stødig slik at det ikke beveger seg mens momenttrekking mutteren ned. Dette vil også forhindre skade forklart i trinn 2 og tilbyr assistanse mens du moment trekk ned.
4

Torque øvre strut mutteren ned i henhold til dine kjøretøy spesifikasjoner . Disse kan variere avhengig av merke, modell og år . Hvis du er usikker på om spesifikasjonene , ta kontakt med din lokale auto deler butikken førsteamanuensis . Fjern vice .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68985.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair