Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan du finner og fjerner baklykter på en bil

The baklys systemet på bilen din informerer andre drivere av plasseringen din og hva du gjør. Bremselysene, reverse lys, parkering lys og blinklys alle utgjør baklys system. Du vil få en billett for å ha et ødelagt baklys, så sørg for å fikse det umiddelbart hvis du oppdager en er ute. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn baklyktene ved å se på baksiden av bilen. Baklyktene er på hvert bakre hjørne av bilen. Linsene for baklys er plast og vanligvis rød, oransje og klar.
2

Se på linsedekselet for å se om det er skruer på utsiden. Hvis det er, bruke skrujern for å løsne skruene og ta ut linsen og utsett pære.
3

Åpne bagasjerommet på bilen for å finne en tilgang panel for baklys hvis det er ingen skruer på utsiden. Tilgangen panel plasseres på innsiden av stammen i den samme stilling som baklykter. Vanligvis er det et plastdeksel for å åpne for tilgang til pærer. Plastdekselet er noen ganger vanskelig å finne når det er under bagasjerommet teppe, så se nøye.
4

Skru av plastdeksel for å få tilgang til lyspæren. Vri skruene mot klokken for å fjerne.
5

Expose pæren og vri den mot klokken for å løsne, og deretter dra rett opp på pæren for å fjerne det.
6

Se i bruksanvisningen hvis du har problemer med å finne de baklykter eller kan ikke finne ut hvordan du åpner tilgangspanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68989.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair