Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Trekk til hjul når du bytter ut en skadet Lug Nut Stud

Når erstatte en skadet lug mutter stud, er det viktig å trekk til nye hjulmutrene til riktig beløp. Dette kan forhindre skade på slepe nøtter og hjulet mens hindre hjulet løsner under kjøring. Instruksjoner
en

Bruk en hydraulisk jekk for å sikkert kunne løfte bilen av bukker. Ta jack skiller seg ut fra under bilen og se til å sørge for at det er ingenting annet under bilen som kan skade understellet når du setter den ned igjen. Dette er en god tid til å lete etter glemte verktøy , også.
2

forsiktig la bilen ned med jekken ved å løsne skruen på siden av kontakten. Når kjøretøyet er nede på bakken , fjern jack fra under det og forberede seg til å trekke til mutrene .
3

Bruk en momentnøkkel til å trekke til mutrene for alle dekkene du tok av eller erstattes slepe nøtter for . Momentet bør være rundt 100 -fots pounds for aluminium felger og 80 -fots pounds for stålfelger . Sjekk bilens håndbok for mer spesifikke dreiemomenttrinn .
4

Trekk til hjulmutrene i stjernemønster starter på bunnen. Det spiller ingen rolle om stjernen mønsteret går til venstre eller høyre, men dette er den riktige måten å stramme hjulmuttere . Stramme hjulmuttere er svært viktig for sikkerheten til deg og andre sjåfører når du er ute på veien .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68957.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair