Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en motor fra en Classic Chevy

Så du har en fin Camaro eller Chevelle, og du ønsker å fjerne motoren fra den klassiske Chevy slik at du kan ha mer hestekrefter. De eldre bilene er relativt enkle å jobbe med hvis du har litt mekanisk evne. Du trenger
Standard stikkontakter i 1/4 tommers, 3/8 tommers og 1/2 tommer
skraller og luftkanoner i 1/4 tommers, 3/9 tommer og 1/2 tommer
Phillips skrutrekker
flat skrutrekker
Polygriptang
Tenger
Gummihammer
£ 5 hammer
lirke bar
skiftenøkkel
Forskjellige lengder 3/8 utvidelser
Engine heise
Engine stå
Vis flere Instruksjoner
Slik fjerner motoren fra din Classic Chevy
en

Tapp frostvæske og olje fra bilen til akseptable Forkast bøtter. Du må forkaste både på et passende kast facility.Remove servostyring pumpe, kompressor, dynamo, luft pumpe, radiator slanger og eventuelle andre eksterne accessories.Remove forgasseren. Sett en fille i inntaket, så skitt og droppet bolter og verktøy kan ikke falle inn i motoren. Fjern distributør.
2 p Hvis du ikke bruker en heis, må du blokkere hjulene slik at bilen ikke kan rulle. Unbolt overskriftene fra motoren. Gå under bilen og skru fra hverandre overføringen fra motorblokken. Noen av overfø-boltene er vanskelige å nå. Du må kanskje lage en ekstra lang forlengelse ved å hekte to av dem sammen for å nå boltene. Skru fra hverandre motorfester.
3

Når motoren er løs fra alt som holder den i bilen og alt tilbehør er fjernet fra motoren, er du nå klar til å ta motoren ut av bil. Hook opp motoren heise og begynner å jekke opp motoren ut av bilen. Du bør ha to mennesker som hjelper deg - en på hver side av bilen for å hjelpe motoren ut og flytte ledninger og slanger ut av veien, bør de bli hengt opp på noe
4

. Fjern momentomformer fra girkasse og stappe en fille i hullet i torque converter så skitt ikke kan komme inn der. Du bør også sette en jack stå under bellhousing av overføringen, slik at vekten ikke trekker ned på tailshaft.
5

Når motoren er ute, satte den på motoren stå. Ikke la den på løfteutstyret. Du kan nå enten ringe noen til å ta den bort, selge den, eller begynne å ta den fra hverandre hvis du kommer til å gjøre en gjenoppbygge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69073.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair