Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en lastebil Lower Ball Joint

De nedre kuleledd i lastebilen, som er en del av fronten, bidra til å kontrollere styringen, justering og bidra til levetiden på dekkene. Med litt tid, tålmodighet og riktig verktøy, kan du erstatte den nedre kuleledd i din lastebil, en gjør-det-selv-reparasjon som kan spare deg for tid og penger, pluss forlenge levetiden og funksjon av kjøretøyet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drive skrue kit
Replacement kuleledd
Fettpresse
Vis flere instruksjoner
1

Sikre lastebil i et sett av jack stands, ta av hjulet og fullføre demontering av nedre kuleledd. Dette kan gjøres på et par timer med noen enkle verktøy.
2

Kjøp den nye lavere kuleledd for din bestemt merke, modell og år av lastebilen på din lokale auto deler butikken eller forhandler . Hvis du er usikker på kuleledd du trenger, ta kontakt med en profesjonell mekaniker eller auto deler butikken førsteamanuensis.
3

Inspiser nye deler for å sikre at de ikke er skadet og at de vil passe merke og modell av lastebilen. Sammenligne dem med de gamle kuleledd for å se at de er de samme, sans slitasje eller ødelagte områder. Hvis det er skade på de nye kuleledd, utveksle dem.
4

Bruk en stasjon skrue kit å dytte ballen joint på plass. Sett den drivende cup over hullet og plukke ut riktig mottaker cup for skulderen av kuleledd. Skyv ball joint opp i hullet og plasser pressen rundt det. Sakte snu sveiv å skape spenning på pressen. Dette vil presse kuleledd på plass.
5

Legg fett på nedre kuleledd med fettpresse og re-installere den fremre enden av lastebilen. Dobbeltsjekk at alt er trygt og hjulet er på ordentlig før du senker lastebil fra bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69045.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair