Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en ny toppakning

Installere en ny toppakning i bilens motor involverer mange trinn i prosessen. Prosessen, deler og verktøy som kreves også avhenge av type og størrelse på motor bilen har. Sørg for at du er kjent med hvert trinn i prosessen, som beskrevet nedenfor, før du starter oppgaven. Instruksjoner
en

Fjern alle komponentene som er nødvendige på vei til toppakning. Dette bør omfatte en lang liste over deler. Behandle hver enkelt av dem med forsiktighet underveis. Renne egnede væsker. Rådfør deg med reparasjon av kjøretøy manual for korrekt fjerning av disse delene.
2

ta ut Topplokksboltene og løft hodet av motoren. Hvis det holder seg til motoren, sette inn en prybar i eksos porten og press forsiktig for å bryte forseglingen. Fjern det gamle toppakning og rengjør den tomme flaten av hodet der den nye pakningen går. Dette er et svært viktig skritt, som en forurenset overflate ikke vil gi rom for en tett forsegling, forårsaker problemer og lekkasjer nedover veien.
3

Inspiser hodet for skader før du installerer en ny leder pakning for å sikre hodet i seg selv trenger ikke å erstatte. Seat den nye pakningen på hodet der du fjernet den gamle pakningen. Gjør dette nøye for å sikre at det passer rundt alle de forskjellige komponentene, betaler spesiell oppmerksomhet til hvor cam tidsskrifter gå.
4

Skyv hjørnene av pakningen på plass. Hvis det ikke nå hele veien for å danne en tett forsegling, bruk RTV (romtemperatur Vulcanant). Gjør dette for hjørnene og ett på hver side av de cam tidsskrifter. Før du påfører RTV, sørg for at overflaten det som skjer er ren og tørr, eller det vil ikke riktig innstilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68991.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair