Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Heater Core på en Korsika

Lære å utføre vedlikehold på Chevy Korsika selv kan spare deg for tid og penger. Bytte varmeapparat kjerne, hvis det går ut, gjør en ellers kostbar reparasjon billigere med bare å måtte betale for kostnaden av den nye ovnen sentral del, ikke kostbar arbeidskraft avgifter. Instruksjoner
en

Plasser fronten av bilen på bukker. Blokkere bakhjulene og sett på parkeringsbremsen. Dette er alt for å sikre at bilen ikke beveger seg mens du arbeider på den. For ekstra sikkerhetstiltak, koble fra minuspolen. Dette er nødvendig når du arbeider på elektriske komponenter i bilen og når du arbeider nær kollisjonsputer.
2

Fjern radiatorlokket og press cap (hvis arbeider på en nyere modell Korsika). Tømme kjølevann inn i et avløp pan. Dersom kjølevæsken er fortsatt god, kan du bruke den. Dersom kjølevæsken er misfarget, har rusk eller andre ting i den, eller har vært lekker, må den skiftes.
3

Løsne varmeapparat slangene fra varmeapparatet kjernen. Kontroller slanger for skader eller slitasje. Bytt dem hvis de er skadet eller for slitt, som de ikke vil forsegle den nye kjernen hvis de er skadet. Inne i bilen, fjerne konsollen hvis det kommer til å hindre fjerning av tilgangspanelet, men dette er ikke alltid tilfelle.
4

Legg en klut, gammel håndkle eller avis ned inne i bilen til unngå flekker fra kjølevæske som kan renne. Ta av tilgangspanelet plassert under instrumentpanelet. Det er en svart plast panel, ca 12 inches lang, holdt på med seks skruer. Fjern varmeren kjernen stroppen og fjerne varmeren kjernen.
5

Installer den nye varmeren kjernen og sette alt sammen igjen i motsatt rekkefølge du tok dem fra hverandre. Etterfyll kjølevæske reservoaret og senke bilen. Kontroller kjølevæskenivået etter et par dager kjører din Korsika for å sørge for at det er på riktig nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69032.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair