Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Dune Buggy er Brake Pedal

En ødelagt dune buggy bremsepedalen må aldri fraråde dine riding planer. På bare noen få minutter, med de riktige verktøyene, kan du være tilbake på sanddynene. Å vite hvordan man skal fikse en dune buggy bremsepedalen kan også hjelpe deg å avgjøre om ikke å kjøpe en brukt dune buggy. Instruksjoner
en

Legg merke til hvordan bremsepedalen er koblet til. Bremsepedalen har et spor på undersiden som samsvarer med hull i stang som strekker seg fra brannmuren. De to hullene linje opp og en stålpinne holder dem sammen. Hvis pinnen ikke er sikker, kan det vrikker ut og bremsepedalen kan falle av.
2

Fjern gasspedalen ved å skru den ene siden og unhooking gassen kroken fra baksiden og senk pedalen ned å hvile på gulvet av dune buggy. Bestem hvilken størrelse pin eller skrue du vil bruke til å forsterke bremsepedalen. Dette bør være ytterst liten. Ved hjelp av en liten bor, liten nok til å bare gjøre plass til skruen eller pin, bore et hull gjennom stang og inn i stål pin.
3

Grind slutten av skrue eller pin å smalne det nok til å passe inn i hullet, hvis det er nødvendig, og deretter plassere enden av skruen eller stiften i hullet boret dere. Bruk en hammer eller klubbe å hamre skruen eller pin inn i hullet til den er i flukt med stang. Pass på at det ikke er for lang, eller det vil komme ut på andre siden for langt og muligens treffer bremsepedalen satt opp.
4

Re-feste gasspedalen ved å koble gassen kroken til baksiden av gasspedalen og plassere skruen tilbake inn i siden. Skru gasspedalen skru tilbake på plass og skru den deretter for å sikre den er sikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69031.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair