Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer du et belte Auto Tensioner

Hvis du ønsker å spare noen penger på bilreparasjoner, men har ikke mye erfaring, starte med små reparasjoner. Installere et belte auto strammer, som er ansvarlig for å holde tilstrekkelig spenning i bilens Serpentine beltet, er plassert under og mellom pumpen for servostyring og dynamoen. Det er en grei jobb som selv den mest uerfarne person kan håndtere. Du trenger
Bolt hodet eller firkantet hull skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

på remmen automatisk strammer, som er plassert begge under og mellom servopumpe og dynamo.
2

Ta en bolt hodet eller firkantet hull skiftenøkkel, fest den på kabelføringstrinsen og vri nøkkelen med klokka. Dette løsner spenninger og gir deg plass til å komme på den første delen av beltet.
3

Sett den ene enden av beltet på den nedre skivene. Pass på at beltet er riktig plassert på nedre trinse før du fortsetter.
4

Roter auto strammeren. Dette løsner beltet og gir deg noen arbeidsrom. Når du har bestemt det er nok slakk for deg å fortsette å arbeide, plasser den andre enden av beltet på toppen skivene.
5

Undersøk alle de trinser og sørg for at beltet er sentrert. Hvis du er sikker på at det ikke er noen ribber eksponert og skivene er ikke hengende over, fjerne spenningen fra beltet med auto strammeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69030.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair