Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Bleed clutchpedalen på en '95 F-250

The 1992 var ingenting hvis ikke er allsidig. Finnes i mange forskjellige konfigurasjoner og trim nivåer, de niende generasjon også tilbys ikke mindre enn fem forskjellige motorer og syv forskjellige girkasser. I denne modellen i år, F150 brukt manuelle girkasser med både konsentriske - integrert - og ekstern slave sylindere. Den blø prosedyre for begge er lik, men du må gjøre litt mer arbeid å blø det ytre sylinder. Du trenger
linje skiftenøkkel
3/32-inch slag
Hammer
Assistant
Vis flere instruksjoner
konsentrisk Slave Cylinder
1 < p> Rens smuss og fett fra slave sylinderen reservoaret cap, ta av lokket og fyll reservoaret til toppen med DOT 3 bremsevæske. Fest en dreneringsslange til lufteskruen på bunnen av slave sylinder
2

Åpne lufteskruen;. Tyngdekraften vil gjøre jobben her, å trekke væske fra reservoaret og gjennom lufteskruen. Se etter luftbobler i væsken stream. Når all luften går bort, stramme lufteskruen.
3

Trå inn clutchpedalen, hold i ett til to sekunder, og slipp så raskt som mulig. Pause i ett til to sekunder, og gjenta ti ganger. Sjekk væskenivået i reservoaret. Fluid skal være på nivå med steg med mellomgulvet fjernet. Gjenta seks til syv ganger.
4

Hold clutchpedalen til gulvet, så har assistenten åpne lufteskruen å utvise overflødig luft. Lukk lufteskruen når luften er borte. Kontroller væskenivået og dobbeltsjekke for riktig clutch drift.
Ekstern Slave Cylinder
5

Rengjør reservoaret cap og slave sylinder i området av røret tilkobling. Fjern slave sylinder fra girkasse bellhousing, deretter bruke en 3/21-inch slag å drive ut pinnen som holder røret. Fjern røret fra slave sylinder og sted enden av røret inn i en avfall-flytende container.
6

Hold slave sylinder slik at kontakten porten er på ca 30 grader. Fyll den med DOT 3 bremsevæske. Stein eller skyve på støtstangen for å fjerne all luft i sylinderen. Pass på at all luft er ute før du installerer slave sylinder.
7

Åpne tanklokket. Når du bryte vakuumet, vil væske jag ut av slave sylinder tube. Raskt fylle reservoaret opp, og sett lokket til å bremse væsketap etter all luft er ute av systemet. Installere røret tilbake i slave sylinder, og sett pinnen som holder røret.
8

Sett slave sylinder på overføring bellhousing, sjekk væskenivået og kontroller at clutch drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68842.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair