Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Sett hodelykt på en 2004 Sable

I forhold til enkelte modeller på veien veien i dag, de frontlys pærer i din 2004 Mercury Sable er relativt lett å erstatte, noe som betyr at du ikke trenger å rive i stykker det meste av bilens front end for å få på dem. Hvis en pære er ute, vil den andre mest sannsynlig trenger erstattet i svært nær fremtid, så det er en god idé å endre både frontlys pærer samtidig. Du trenger
Socket satt
Flat-skrutrekker
No 9007QL eller 9007LL lyspærer
klut som ikke loer
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret og ta av hex-head bolt som fester inngående del av frontlys forsamlingen, ved hjelp av en stikkontakt, utvidelse og skralle. Trekk opp og fjern de to plast, L-formede stopperne som fester frontlys forsamlingen. Om nødvendig, bruk en flat skrutrekker til å løsne holderne.
2

Trekk frontlys forsamlingen frem fra bilen for å få tilgang til baksiden. Snu klokkeformet støv dekselet mot klokken, deretter skille det fra forsamlingen til å eksponere den elektriske kontakten, løsne låsetappen og koble kontakten fra lyspæren socket. Skru låseringen som fester pære socket til forsamlingen, mot klokken. Trekk lyspæren fra forsamlingen, du må kanskje vrikke den litt mens du trekker
3

Fjern forsiktig den nye pæren ut av emballasjen.. Ikke berør glassoverflaten med bare fingre, som oljer fra huden din kan redusere levetiden på pæren. Om nødvendig, bruk en ren, lofri klut til å håndtere pære, og bare håndtere pæren ved sin base. Sett inn ny pære inn i forsamlingen, og sett låseringen. Koble den elektriske kontakten og sikre støvdeksel.
4

Fit og justere frontlys forsamlingen til kjøretøyet. Sikre frontlys forsamlingen med plast stopperne og enkelt hex-head bolt for å fullføre pæreskift prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68863.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair