Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan du finner den Uteføleren i en 2002 Nissan Altima

Moderne biler har en rekke sensorer som sender informasjon til bilens kontroll moduler. En sensor i særdeleshet som sender informasjon til flere systemer er den omgivende luft temperaturføleren, også kjent som den utetemperaturføleren. Omgivelsestemperaturen lufttemperaturføleren informasjonen kan brukes til å beregne drivstoffblanding, og kan brukes til å bestemme klimaanlegg temperatur. Denne sensoren kan finnes i en rekke forskjellige steder på en bil, men heldigvis er det ikke så vanskelig på en 2002 Nissan Altima. Du trenger
lommelykt
flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

knele foran bilen, og - ved hjelp av en lommelykt - se inne i den nedre grillen åpning mot førersiden av bilen.
2

Finn svart plast sensor i hjørnet av grillen åpningen. Det er lett å identifisere fordi den er koblet til en oransje ledning med svart stripe og en svart ledning med gul stripe.
3

Trykk på plast tappen på kontakten med fingeren for å slippe låsen. Dra kontakten fra sensoren.
4

Lirk montasjeklipsen unna bumper med flat skrutrekker for å fjerne sensoren fra støtfangeren. Ikke bruk for mye press for å unngå å bryte støtfanger mount.
5

Installer den nye sensoren ved å trykke den på festeknast til klemmen låses på plass. Installer kontakten tilbake på sensoren til det klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68862.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair