Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan aktivere en ny Tire Sensor for en 2004 Ford Expedition

Ventilen stammer på road dekk av Fords 2004 Expedition er antenner som bruker radiofrekvens-signaler til å overføre dekktrykk informasjon til lastebilens dekk press overvåking modul om hvert 60. sekund, når ekspedisjonen beveger seg minst 20 mph. Etter utskifting av en sensor, utføre omskolering prosedyre å slå av TPMS advarsel indikatoren på instrumentpanelet. Hvis Expedition er utstyrt med meldingssentralen, utfører omskolere fremgangsmåten fjerner feilmelding fra meldingssentralen displayet. Du trenger
Tire Pressure Monitor Activation Tool 204-324 eller tilsvarende
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til "Off" posisjon. Innen to minutter, slå av tenningen fra "Off" posisjon til "Run"-stilling tre ganger, slutter med det i "Kjør"-posisjon.
2

Trykk og slipp bremsepedalen, og slå deretter tenningsbryteren til "Off" posisjon. Innen to minutter, slå av tenningen fra "Off" posisjon til "Run"-stilling tre ganger, slutter med det i "Kjør"-stilling. Hvis inngrepet er gjort riktig til dette stadiet, høres horn en gang og TPMS blinker for å indikere at toget modus er inngått med hell. Hvis Expedition er utstyrt med meldingssentralen, vises "Train Venstre forhjul."
3

Place aktivering verktøyet på ventilen stammen av fremre sjåføren side dekktrykk sensor. Hornet lyder kort for å indikere sensoren er anerkjent av TPMS modulen. Innen to minutter, plasserer aktivering verktøyet på ventilen stammen av fremre passasjer-side dekktrykk sensor. Hornet lyder kort for å indikere sensoren er anerkjent av TPMS modulen.
4

Innen to minutter, plasserer aktivering verktøyet på ventilen stammen av bakre passasjer-side dekktrykk sensor. Hornet lyder kort for å indikere sensoren er anerkjent av TPMS modulen. Innen to minutter, plasseres verktøyet på aktivering ventilstammen av den bakre sjåføren side dekk trykksensor. Hornet lyder én gang og hvis Expedition er utstyrt med meldingen sentrum, vil det vise "Tire Training Mode Komplett." Vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68888.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair