Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Endre Transmission Filter i en 1996 Ford Explorer

Ifølge Teknisk Service Bulletin 03-14-8, nummer én årsak til gjentatte overføring reparasjoner i Fords 1996 Explorer sentre rundt om overføring kjøligere system. I 4R44E, 4R55E eller 4R70W sendinger, kan forurensninger fra tidligere overføring problemer bosette seg i kjølesystemet, og deretter kan føres inn i sendingen etter reparasjonen er utført. Vanlig drift på kraftoverføringen omfatter erstatte fluidet og filteret, men hvis gjentatte overføring problemer forekommer, trenger overføring kjølesystem spylt med en oppvarmet kjøler-linje urinalkran for å fjerne forurensninger fra systemet. Du trenger
Jack
fire bukker
Store dreneringspannen
lofri butikk rags
Ratchet
Socket satt
Gummi eller skinn klubbe
pakning skrape
Solvent
tommers-kilos momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Parker Explorer på fast, jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen. Jack SUV opp og støtte den på bukker.
2

Place et avløp pan stand til å holde minst en gallon av væske under overføring pan. Den dreneringspannen må være av en større utvendig dimensjon enn overføring panne for å fange opp alt av fluidet. Tørk rundt omkretsen av pannen leppe og girkasse med en lofri butikk fille for å fjerne løs vei skitt og grus som kan forurense pannen. Har ekstra filler hendig.
3

Bruk en skralle og socket, løsne alle overføring pan bolter, om lag en halv til tre fjerdedeler av veien ut. Ikke fjern noen bolter hele veien på denne tiden.
4

Fra og med den siden av pannen som er lengst vekk fra deg, trekk pannen ned. La væsken renne over kanten av pannen vekk fra kroppen din og gi den et par minutter å renne ned. I tilfelle at pannen som kleber seg til pakningen, du kan forsiktig rap på pannen med en gummi eller lær hammer for å oppmuntre den til å bryte fri. Vær forsiktig for å ikke deformere pannen mens du bruker hammer, og unngå nysgjerrige pannen av som dette kan deformere Pans tetningsoverflaten og forårsake en lekkasje.
5

begynne å fjerne pan bolter, starter med seg lengst vekk fra deg. La pannen å synke å helle ut så mye væske som mulig, så hold pannen på plass mot overføring og fjerne resten av boltene hele veien. Ta tak i panne med begge hender, og senk den bort fra sendingen. Som du senker den, være klar over at noen ganger pakningen vil holde seg til overføring og pan ujevnt. Dette kan føre til at du tippe og dumpe pannen når du senker det. Hell eventuelle gjenværende væske ut av pannen.
6

Fjern overføring pan pakningen fra pannen og overføring, med en pakning skrape. Vær forsiktig så du ikke huljern paring flater. Tørk opp eventuelle pakning spon med en ren, lofri butikk fille. Inspisere pan for metallspon som kan tyde på et mekanisk problem i overføringen, men metall salt er normalt. Rengjør girkassen i panne med litt løsemiddel og en ren, lofri klut for å fjerne slam.
7

Trekk filteret ned fra girkasse. Inspiser filteret og overføring inntak port for filtertetningen og fjerne det. Du må kanskje stikke en finger eller en skralle forlengelse i inntaksporten å fjerne O-ring tetning.
Installasjon
8

lett smøre O-ringen på det nye filteret med rent ATF. Sett filter røret i overføring pickup port og sikre at O-ringen ikke deformeres under installasjonen. Skyv filteret helt på plass på overføringen.
9

Plasser den nye pakningen på overføring pan. Ikke påfør tetningsmiddel, dette pakning må påføres ren og tørr. Med kjelen fortsatt av kjøretøyet, feste en panne bolten gjennom pan hull i hvert hjørne inntil gjengene drive pakningen og eventuelle andre steder som er nødvendige for å holde pakningen på plass under installasjonen. Hold pannen på plass på overføring, og starte boltene for hånd før de er forlovet. Monter de resterende boltene og stram dem for hånd. Trekk til pan bolter til 71-119 tommers-pounds, ved hjelp av en krysser mønster. Ikke stram skruene - de bryter lett
10

Trekk overføring peilepinnen og installere en ren trakt inn i peilepinnerøret.. Hell tre mål Mercon Automatic Transmission Fluid i girkassen. Se under bilen og se etter lekkasjer rundt overføring pan.
11

Senk bilen til bakken. Start motoren, satte foten på bremsen og sakte bla gjennom girene, pause for et øyeblikk i hver, og deretter tilbake til Park. La motoren nå full driftstemperatur. Sjekk overføring væske nivå med motoren på tomgang og giret i parken. Fyll på væske om nødvendig for å nå "Full Hot"-merket. Ikke fyll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68897.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair