Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer du en dynamo i en Dodge B Series Van

Så, trenger din gamle van en ny dynamo? Den dårlige nyheten er at det kanskje ikke er så lett å erstatte som i de fleste biler, men den gode nyheten er at du er i ferd med å lære hvordan. Du trenger
Ny dynamo passer til din modell og motor
SAE Socket og skiftenøkkel sett
baufil
Skrutrekkere
needlenose tang
Vis mer Instruksjoner

1.

Park van på en flat overflate der du vil kunne jobbe fra utsiden, innsiden og under bilen. Åpne panseret og koble fra batteriet.
2

Ta av motordekselet inne i van og finn gamle dynamo, vanligvis plassert rett ved siden av der passasjerens føtter ville gå.

3

Først koble de tre ledninger koblet til baksiden av dynamoen. En skrutrekker kan være nødvendig.
4

Fra utsiden av bilen, nå under panseret med riktig socket fastnøkkel til å løsne begge boltene som holder dynamoen på plass og fjerne den gamle dynamoen nøye. Pass på å holde bolten skjold sylindere for den nye dynamoen, hvis det er noen
5

Putting den nye dynamoen i er like enkelt som å gjøre trinn 1-4 i revers, med en vanskelig unntak.: du er sannsynlig å finne at den nye dynamoen har en innebygd bolt skjold sylinder som vil hindre at dynamoen fra montering på gamle skolen mount. Hvis dette er tilfelle, ta baufil til sylinderen, noe som gjør en skjære gjennom midten, tar seg ikke å så inn i den roterende selv. Hvis sylinderen ikke løsner etter å ha blitt saget i to, må du kanskje bruke en flat skrutrekker og nebbtang å lirke den ut av sin tettsittende passform.
6

Følg trinn 1-4 i reversere å installere den nye dynamoen. Du må kanskje justere den bevegelige "slide"-delen av den gamle mount med hjelp av stikkontakter eller skiftenøkler å få den nye dynamoen til å passe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69063.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair