Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fylle en Rear Differential

Du må kanskje legge til væske til differensial din på grunn av lekkasjer eller skiftende seler, eller det kan være på tide å bytte ut girolje helt. Uansett, det er bare noen få skritt for å fylle den bakre differensial og få bilen tilbake på veien! Denne artikkelen vil forklare hvordan du skal fylle en bakre differensial. Du trenger
3/8 tommers skralle med forlengelse
2 liter girolje (girolje, differensial væske)
sideskjær
oljeavtappingsbeholder
Butikk filler
Lommelykt eller butikk lys (valgfritt)
Lock tight (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Fylle en Rear Differential
en

Pass på at bilen er hevet på fire bukker og er i vater. Det vil være vanskeligere å fylle differensial hvis du bare har fått det løftet i baksetet.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under pluggen å fange eventuelle lekkasjer eller drypp. Hold butikk filler hendig for søl.
3

Sjekk din service manual for mengden av væske ditt differensial trenger, hvis du er helt påfylling av systemet. To liter bør være nok i de fleste tilfeller.
4

Fjern tuter på girolje beholdere. Peel off sel, deretter erstatte tuter. Bruk sideskjær (eller noen skjærende verktøy du har praktisk) til å klippe av toppen av hver tut.
5

Fjern differensial fylle pluggen med en 3/8 tommers skralle med forlengelse. (Noen modeller kan kreve en hex nøkkel eller skrutrekker, men den 3/8 tommer er den vanligste plugg design.)
6

Ta girolje container og passer tuten inn i påfyllingshullet. Hell væsken inni. Du kan klemme forsiktig på flasken for å fremskynde prosessen. Gjenta med en ny flaske hvis det er nødvendig.
7

Fyll differensial til væsken begynner drenering tilbake ut av hullet.
8

Rengjør og bytt fyllepluggen. Bruk låse stramt (thread locker) for å hjelpe segl hvis ønskelig. Du kan se min eHow artikkelen "Hvordan erstatte Rear Differential Fill Plug" for mer informasjon.
9

Ta bilen for en kjøretur rundt blokken for å få girolje bevegelse. Når du kommer tilbake, sjekk under for eventuelle lekkasjer fra påfyllingspluggen eller differensialdeksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69085.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair