Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan bruke en Emission Analyzer

Mange stater og kommuner nå krever utslipp tester hvert år for å lisensiere bilen. De test for hydrokarbon-utslipp, mengden av karbondioksid og karbonmonoksid produsert av kjøretøyet og mengden av nitrogen, svovel og bly slippes ut i atmosfæren ved bilens motor. Disse gasser som bidrar til produksjonen av smog i store byer. Prinsippene for analysatoren er ganske enkel. Instruksjoner
en

Slå instrumentet på og sørge for at datamaskinen kobling blir opprettet. Sjekk kontroll og datainnsamling program for å sørge for at analysatoren linker i den.
2

Start en null på analysatoren å sørge for at målingene tatt av analysatoren er gyldige, og at responsen av analysatoren vil ta opp for situasjoner der analyttene av interesse ikke er til stede. Lukke en ventil på prøvesonde, slik at det ikke er noen prøver innføres til analysatoren.
3

Åpne prøveventil på sonden og sted proben opp til eksosrøret av kjøretøyet til skal testes. La bilen gå på tomgang og sette i gang en testing syklus av analysatoren. Data innhentet er lagret i minnet på datamaskinen som er koblet til analysatoren.
4

Still motoren på anvist RPM verdi å ta en måling for de normale driftsforhold. Fjern prøvesonde fra avgassrøret på kjøretøyet og kontrollere filteret av sonden for å sikre at vann ikke har bygd seg opp på sonden. Re-montere sonden og sted tilbake i eksosrøret.
5

Start en måling syklus av analysatoren og spille inn de nye verdiene av utslipp gasser. Fjern analysator sonde fra kjøretøyet og filter for å forberede seg til neste bil. Skrive ut resultatene av testen fra datamaskinen, og sammenligne resultatene til etablerte verdier for å avgjøre om bilen godkjennes eller ikke utslipp test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68940.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair