Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en chattering vinduspusser

Vindusviskere forverres etter 6 til 12 måneders bruk og eksponering for elementene. God sikt på veiene er avhengig av gode vindusviskerne. Hvis vindusviskerne er slitt eller ødelagt, bør du erstatte dem. Mesteparten av tiden, kan du bare bytter gummi brikke som selges som en "refill". Instruksjoner
en

Vask frontruten i bilen og gummi blad av dine vindusviskere med hvit eller cider eddik. Bruk en myk klut til å rengjøre dem med eddik og deretter traff sprute på vindusvisker panel for å rengjøre eddik ut av frontruten og vindusviskere.
2

Tørk bladet på vinduspusser med bomull baller dynket i isopropanol. La alkohol tørke og deretter vaske frontruten og knivene med squirt din.
3

Kontroller gummi på vindusvisker blad for å se om det fortsatt er myk og fleksibel. Hvis gummien har forverret eller tørket ut, erstatte bladet med en refill.
4

Se på armen av vindusvisker blad for å se om det er bøyd. En bøyd arm gjør bladet ikke sitte flatt på vinduet og skaper en chattering lyd. Skifte ut den komplette vindusvisker, inkludert armen hvis den er bøyd.
5

Test våren spenning på vindusvisker arm ved forsiktig løfte visker ut av frontruten og føle hvor mye motstand. Hvis Fjærspenningen er svak, ikke vindusvisker blad ikke gjøre støtt på frontruten og chattere. Skifte ut den komplette vindusvisker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68996.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair