Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner radioen fra en 2005 Acura Tl

Det er to måter å hindre radio tyveri, og de ødelagte vinduer som fører opp til det. Den første er å gjøre radioen umulig å stjele uten spesialverktøy, en rute som de verktøy kjærlig tyske produsentene ofte ta. Den andre er elektronisk, for å gjøre radioen vanskelig å fjerne, men bruke en sub-rutine i radio datamaskin for å deaktivere den hvis du taster feil kode eller ingen kode. Teknologisk avanserte Honda valgte sistnevnte banen med TL sin underholdning i bilen. Så, er det eneste vanskelige delen her taste riktig kode før du fjerner radio. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
Trim verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Få din eksisterende radioens passord, eller passordet for radio som du skal bruke som erstatning. For din eksisterende radio, hold nede knappene 1 og 6, slå radioen på og vente på koden for å dukke opp. Deretter ringe din lokale Honda /Acura dealership eller radioen produsent, gi dem koden og de vil gi deg radioen sikkerhetskode. For din nye radio, gi dem serienummeret på undersiden av radio enhet.
2

Pop radioen trim panel løs med trim fjerning lirke-bar, eller flat skrutrekker med tips innpakket i elektrisk tape. Omgå panel trekke det forsiktig opp for ikke å skade den. Etter å ha fjernet panelet, vil du se sekskantskruer som fester radio enhet til underholdning modulen på dashbordet. Fjern skruene, trekke den ut og koble selen kontaktene på baksiden av radioen og navigasjonssystem displayet.
3

Fjern de seks skruene på siden av begge side av braketter som holder den radio /CD-veksler til navigasjon displayet. To flere vertikale skruer fester radio til navigasjonsskjermen, fjern dem. Installere den nye radio i parentes, og koble den til nav-skjermen som du fjernet den gamle.
4

Skyv modulen inn i dashbordet, og sett oppbevaring skruene. Skyv forsiktig trim panelet tilbake på plass, og pop stopperne på med håndflaten din. Slå på tenningen, og skriv inn radio sikkerhetskoden når du blir spurt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68840.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair