Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en defekt Mazda Automatisk Seat Belt Varselindikator

Fikse den automatiske bilbelte varselindikator i din Mazda tar bare noen få minutter og kan spare deg for tid og penger på å ta den til en mekaniker eller forhandleren for å fikse. Det er viktig å holde alle setebelter i forskriftsmessig stand til enhver tid, inkludert advarselen indikatorene. Instruksjoner
en

Hekt av skulderbelter fra sporene og legge dem ut av veien. Fjern midtkonsollen. Dette vil kreve en Phillips skrutrekker og fjerne skruene i konsollen. De to foran er vinklet for rekkevidde, men du må lene setene for å få tilgang til de to i baksetet.
2

Koble fra ledningene kontakten, like foran setet beltesnellene , og legge dette ut av veien. Bruk en liten flat skrutrekker til å skru av og ta av dekselet til sensoren. Legg merke til plasseringen av den sirkulære kretskortet, som du må sette den, eller en ny, tilbake på samme måte.
3

Fjern den hvite plasten bryter kontakten enhet, uten forstyrre girene bak det. På førersiden, installerer kontakten enhet 10 grader mot klokken fra der den var. På passasjersiden, installerer du kontakt med klokken fra der den var.
4

Re-installere kretskortet til sin opprinnelige posisjon. Sett på plastdekselet og koble ledningene kontakten. Sitte i setet med tenningen på, justere til der den trenger å være, og koble skulderen belte til døren spor. Hvis advarselen indikatoren har gått bort, fikset du problemet og du kan montere konsollen. Hvis indikatoren fortsatt er på, gå tilbake til å justere bryteren kontakt enhet ytterligere 10 grader i samme retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69033.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair