Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Valve Cover og bolter når du bytter ut en Blown toppakning

Når du skifter en blåst toppakning, det er mange trinn på veien til å få tilgang til denne delen. Fjerne ventil dekselet er en av disse trinnene du må fullføre. Det er en ganske enkel prosess, så lenge du har litt kunnskap, tålmodighet og riktig verktøy. Instruksjoner
en

Finn alle ventil dekke boltene før du begynner å fjerne dem. Dette bør omfatte jakt etter skjulte bolter. Hvis du har et emblem eller noe på toppen av ventildekselet, pop dette av og kontroller for å se om det er en annen bolt under den.
2

Bruk en hastighet fastnøkkel til å begynne å fjerne boltene. Det er ingen spesiell rekkefølge du trenger å fjerne dem, men de kan være forskjellige lengder og må returneres til riktig hull på reinstallering. Marker boltene med tall på tape eller noe for å hjelpe deg å huske hvor de går.
3

Sett boltene nær deg et sted sikre, som på et verktøy caddie eller arbeidsbenk. Dette vil holde deg fra å miste noen av dem. De kan erstattes, men du vil trenge den eksakte størrelsen på den du mistet noe som kan være vanskelig å avgjøre når du mister det.
4

Jiggle ventilen dekselet for å kontrollere at den er løs og ikke stikker overalt. Hvis det er stikker, kan du lirke sidene opp veldig nøye med en lirke bar eller skrutrekker. Det beste er å prøve og få ventildekselpakning av på ventildekselet i ett stykke, da dette vil gjøre det enklere å fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68993.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair