Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor er gnist plugger i en '01 4Runner?

Bensin blir dyrere hver dag. På på gjennomsnittlig gasspris på $ 4 per gallon, kan tanken på dårlig drivstoff kjørelengde gjøre noen skvetter. Skifte tennplugger i 2001 Toyota 4Runner kan bidra til å opprettholde motorens effektivitet og holde deg fra å miste det dyrebare drivstoff kjørelengde. Du trenger
Ratchet med 6-tommers forlengelse
metriske stikkontakter
Momentnøkkel
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Dielektrisk fett
Spark plug gap verktøy
Spark plug socket
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. La motoren kjøle seg ned. Sjekk gapet på alle tennplugger. Hvis de ikke er gapte mot 1,1 mm deretter returnere dem til auto deler butikken. Åpne panseret. Fjern luftinntaket røret mellom luftfilteret bolig og motoren ved å løsne slangeklemmer med skrutrekkeren. Marker de små vakuum linjer knyttet til inntak rør slik at du senere kan installere dem på samme sted. Fjern linjene ved å dra dem av. Du må kanskje lett snuse på dem med skrutrekkeren. Finn de tre tennspolene på passasjersiden av motoren. De ser ut som svarte firkanter på ventilen dekker og hver enkelt vil ha en tennplugg ledningen som går til den andre siden av motoren.
2

Skift tennpluggene en om gangen. Begynn med førersiden av motoren. Ta ut tennpluggen ledningen ved å trekke opp på den og vri forsiktig. Inspiser tennpluggen for eventuelle skader eller sprekker. Skift ut alle tre plugg ledninger om noen av dem er skadet. Bruke skralle med utvidelsen og Plugghetter, fjerne tennpluggen. Installere den nye tennpluggen for hånd. Trekk til tennpluggen til 13 fot pounds med momentnøkkel. Påfør en liten mengde av dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen. Dette vil holde den fra å gripe til tennpluggen. Skyv tennplugg ledningen til tennpluggen til du føler det klikker på plass.
3

På passasjersiden av motoren må du fjerne tennspolene å erstatte tennplugger . Bytt dem en om gangen. Koble fra den elektriske kontakten fra spolen ved å trykke på låsetappen og trekke kontakten ut. Fjern 10 mm bolt og trekk spolen fra pluggen og vri spolen litt. Inspisere spolen støvel for skader og skift den om nødvendig. Fjern tennpluggen. Installere den nye tennpluggen for hånd. Trekk ut pluggen til 13 fot pounds. Påfør en liten mengde av dielektrisk fett på innsiden av tennpluggbeskytteren. Monter spolen på pluggen og trekk til bolten til 69 tommers pounds. Monter kontakten ved å trykke det inn i spolen til du kjenner et klikk.
4

Installer luftinntaket røret til luftfilteret bolig og motoren. Stram slangeklemmene med skrutrekkeren. Installer vakuum slanger som du tidligere har merket. Fjern alle løse verktøy fra under panseret. Start motoren og kontroller for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68870.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair