Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Coil på en 1999 Blazer

Magneter og magnetiske felt er ikke bare fascinerende, men også uforståelig for mange mennesker. På bilen din er det vanskelig å forestille seg at et magnetfelt brukes til å slå 12 volt inn ca 40 000 volt eller mer for å fyre av en tennplugg. Med noe denne fantastiske inntreffer i 1999 Chevrolet Blazer tennspolen, er det lite rom for feil i dette systemet. Den gode nyheten er at hvis spolen mislykkes på Blazer din, kan du erstatte den med vanlige verktøy. Du trenger
Ratchet w /extensions
metriske stikkontakter
Flat-skrutrekker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park din blazer på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Slå av tenningen og ta ut nøkkelen. Åpne panseret. Finn tennspolen. Det ligger til venstre for den spjeldhuset. Dette er hvor luftinntaket røret kobles til toppen av motoren. Tennspolen vil ha en enkel tennplugg ledningen som går til distributøren og en kontakt med en rosa ledning og en hvit ledning med en svart stripe.
2

Fjern coil ledningen fra spolen ved å trekke den fra spolen og vri forsiktig. Ta ut kontakten ved å løfte på låsen klippet og trekke kontakten fra spolen. Fjern de to spiral festebolter og fjern spolen fra kjøretøyet. Hvis din nye spolen ikke kommer med en ny brakett deretter bore ut naglene i den gamle braketten og installere den nye spolen inn i den gamle braketten.
3

Monter spolen og stram boltene til 89 tommers-pounds med momentnøkkel. Installer den elektriske kontakten til du kjenner et klikk. Installer coil ledningen til du føler det klikker på plass. Start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68869.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair