Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner en kontroll arm på en bil

Gjør-det-selv-bil reparasjon kan spare deg for tid, penger og bryet med å ta bilen til en profesjonell mekaniker. Bytte kuleledd kan være et prosjekt trengs bare én gang i livet av et kjøretøy, men det er fortsatt en god opplevelse å arbeide med de ulike komponentene, inkludert kontroll arm, av bilens front end. Instruksjoner
en

Sikre bilen på et sett av bukker bruke et gulv jack og litt sunn fornuft. Ikke plasser bukker under kontrollgruppene som du normalt ville, som du skal fjerne dem i løpet av denne søknaden. I stedet plasserer dem under et stabilt punkt av bilen ramme nær sentrum av fronten.
2

Fjern hjulet, bremsekalipere og andre komponenter i bremsesystemet for å få tilgang til kuleledd . Når du har oppnådd dette, kan du bestemme størrelsen på ballen felles pressekonferanse som du trenger. Hvis det ikke er en du har, må du fjerne kontroll arm og ta hele forsamlingen til en butikk å bestemme den spesifikke ball felles pressekonferanse nødvendig.
3

Finn muttere og bolter som må fjernes før frakobling kontrollarmen sammenstillingen. Det vil sannsynligvis være en støttemur bolt på toppen nær deg for å få spriker bar koblingen av. Det vil også være tre bolter. Bryte dem gratis med en 1/2-inch skralle og 17 mm socket
4

Løsne boltene før de er helt på plass og ferdig med å fjerne dem med fingrene;. Dette hjelper deg å unngå å miste dem. Se etter flere fester og fjerne dem. Løft kontroll arm ut fra under bilen. Du er nå klar til å få ballen joint presses ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69061.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair