Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Monter Strut Mounts

Sette sammen strut monterer riktig er avgjørende for riktig funksjon av bilens fjæring. Ta litt tid å se over monteringen når du er ferdig kan hjelpe deg å finne feil eller problemer med de delene du ikke fange under inspeksjon. Instruksjoner
en

Hold spankulere mellom føttene for å stabilisere den for montering av delene tilbake på det. Sett i den nedre våren abbor. Den nedre fjær abbor er det sirkulære området mot bunnen av sylinderen. Først plasserer våren abbor gummi over toppen av spankulere og linje opp trinnet på den med abbor å tillate det å sitte ordentlig og forsegle.
2

Re-installere bump stop. Dette vil gli over toppen av staget og ned i sjakten litt. Forlate rommet øverst for øvre strut mutter montering. Bump stop må være med den større siden til toppen og mer snever til bunnen av spankulere skaftet.
3

Se etter slutten av spolen på været boot og installere dette over strut akselen, med spoleenden vendt ned mot våren abbor. Været boot vil hvile på bump stoppe og dekke strut skaftet, og skaper en bolig.
4

Monter den øvre våren gummi. Sett den nye strut mount på toppen. Still opp den flate delen med "D"-form. Stille opp på våren og gi den en liten klemme for å sikre at alt på sin rette plass. Når det er gjort, kan du starte den øvre strut mutter. Stram dette ned med hånden din så langt du kan. Deretter fortsetter ettertrekke med momentnøkkel til dreiemoment spesifikasjoner oppført i bilen repair manual.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68986.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair