Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe Kvalitet Ombygd bil Alternators

Alternators er verktøyet som holder bilens batteri ladet. Hvis dynamoen svikter, må du få en ny en med en gang, eller du vil bryte banken kjøpe nye batterier hele tiden. Ombygd dynamoer er billigere enn splitter nye, men bare hvis du vet hva du skal se etter når du velger en ombygd dynamo. Instruksjoner
Hvordan kjøpe Kvalitet Ombygd bil Alternators
en

Sørg alltid for at dynamoen du kjøper er av samme modell som den som har gått dårlig i bilen. Hvis det ikke er det samme, vil du ikke være i stand til å gjøre det passer inn i rommet, og vedleggene vil ikke passer ordentlig.
2

Test dynamoen før du kjøper den ved å gi den en svak riste eller to. Dette vil på ingen måte bryte dynamo, og det vil gi deg beskjed umiddelbart om noe er galt inne i enheten. Hvis den smeller, ikke kjøpe det. Plukk ut en annen. Det hjelper å bare fjerne dynamoen fra esken og riste det på den måten. Mest ombygd dynamoer er ikke forseglet i plast eller andre vanskelige emballasje, så det er en enkel sak å ta en ut av esken og gi den en shake.
3

Kontroller at dynamo i boksen er rent og presentabelt. Når gamle dynamoer returneres til fabrikken for å bli gjenoppbygd, de er vanligvis veldig skitten, fet og svart. Noen ganger er de til og med dekket i gress, gjørme og andre ubehagelige ting. Så det er lurt å åpne boksen og kontroller at enheten er ren før du kjøper den.
4

Kontroller at dynamoen har en test pass klistremerke eller annet sted på den. Hvis du ikke finner en, ikke kjøpe dynamo, det sannsynlig aldri gått fabrikken testing, men ble rett og slett kastet inn i en boks uansett. I tillegg bør det være en trykt testside som vil fortelle deg nøyaktig hvordan dynamoen gjorde da den ble testet. Hvis det mangler, bør et rødt flagg går opp i tankene dine at dette kan være en mislykket dynamo. Få en annen.
5

Spør kassen kontorist hvis butikken har en returrett på gjenoppbygd auto deler. På den måten, hvis du kjøper en og få det hjem å finne ut det ikke fungerer, kan du fortsatt ta det med tilbake for full refusjon eller bytte. Vær også sikker på å lese monteringsanvisningen som bør komme med dynamoen. Hvis det ikke er noen instruksjoner inkludert, spør en ansatt i butikken hvis han vil ta en instruksjon ark fra en annen boks og lage en kopi av det for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69077.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair