Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse Auto Paint Riper

Skjemmende maling riper på bilen din trenger ikke koste en arm og et bein å fikse. Før springing for en ny maling jobb på body shop, prøve noen enkle metoder hjemme. Du trenger
myk klut, Clay Kit, Rubbing Compound, utbedringsfarge, Auto Wax
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en detaljering leire kit. Detaljering leire kits som kan kjøpes for en symbolsk pris på noen deler butikken kan være et flott verktøy for å forbedre utseendet til maling jobber. Pass på å følge instruksjonene på pakken nøye med på at feil bruk kan gjøre mer skade enn godt for maling. Clay er vanligvis markedsført som et verktøy for rengjøring maling, men er et godt element som skal brukes til å jevne ut ripete området. Leire ofte ikke vil eliminere ripe helt, men skal i minst mulig utseende. Bruk leire med måte som det er et slipemiddel og vil til slutt gjøre permanent skade på maling jobb. Leire er et godt valg for større eller mer strukturert riper. Følg opp med en god voks jobb.
2

Rubbing forbindelser, også tilgjengelig til enhver deler butikken, er trygge, billige og enkle å bruke. Væsken blir bare gnis på bunnen ved hjelp av en klut eller voksing maskinen. Som med leire, vil rubbing compound ikke fullstendig fjerne scratch, men kan redusere sitt utseende. Rubbing compound er mindre slitende enn leire, så det er best brukt på mindre riper og bulker som trenger mindre oppmerksomhet. Følg denne prosedyren med et lag med voks.
3 p Hvis etter å ha prøvd leire eller rubbing compound, er du fortsatt ikke fornøyd med bilens utseende, går du få noen touch opp maling. Skriv ned VIN nummeret på bilen (vanligvis plassert på dashbordet eller på innsiden av døren) å gi til auto deler butikken. Butikken kan bruke VIN nummer for å lete opp den eksakte fabrikken match for lakken. Hvis de ikke har det på lager, kan de vanligvis bestille den for deg. Utbedringsfarge er ganske billig på rundt ti dollar per flaske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69082.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair